Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 55g21kcal0.5g3.7g0.1g1g
Mustikka metsä- 14g6.2kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Vadelma 11g4.6kcal0.1g0.5g0.1g0.4g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa12g6.1kcal0.1g1.3g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g2.8g9kcal0g2.2g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 19g6.4kcal0.6g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g107kcal2.8g19g0.6g4g
Valittu annoskoko114g54kcal1.4g9.5g0.3g2g
Annoskoko puolitettuna57g27kcal0.7g4.8g0.2g1g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384