Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 64g25kcal0.6g4.3g0.2g1.2g
Mustikka metsä- 16g7.2kcal0.1g1.1g0.1g0.5g
Vadelma 13g5.4kcal0.1g0.5g0.1g0.5g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa14g7.1kcal0.1g1.6g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g3.3g11kcal0g2.6g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 22g7.5kcal0.7g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana265g125kcal3.2g22.4g0.8g4.6g
Valittu annoskoko132g63kcal1.6g11.2g0.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna66g31kcal0.8g5.6g0.2g1.2g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.5g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384