Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 9g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Mustikka metsä- 2.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vadelma 1.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa2g1kcal0g0.2g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 3.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g18kcal0.4g3.4g0g0.8g
Valittu annoskoko19g9kcal0.2g1.7g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.1g0.9g0g0.2g
Arvot/100g100g47kcal1.1g9g0g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384