Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 91g35kcal0.9g6.2g0.2g1.7g
Mustikka metsä- 24g10kcal0.1g1.5g0.1g0.8g
Vadelma 19g7.7kcal0.2g0.8g0.2g0.7g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa20g10kcal0.1g2.2g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g4.7g15kcal0g3.7g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 31g11kcal1g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana379g179kcal4.6g32g1g6.6g
Valittu annoskoko189g89kcal2.3g16g0.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna95g45kcal1.2g8g0.3g1.7g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384