Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 127g50kcal1.3g8.6g0.3g2.3g
Mustikka metsä- 33g15kcal0.2g2.1g0.2g1.1g
Vadelma 26g11kcal0.3g1.1g0.2g1g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa29g14kcal0.2g3.1g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g6.6g21kcal0.1g5.1g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 44g15kcal1.3g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana530g250kcal6.8g44.4g1.4g9g
Valittu annoskoko265g125kcal3.4g22.2g0.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna133g63kcal1.7g11.1g0.4g2.3g
Arvot/100g100g47kcal1.3g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384