Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 1307g510kcal13.1g88.8g3.4g23.9g
Mustikka metsä- 338g149kcal1.7g21.6g2g11.2g
Vadelma 270g111kcal2.7g11.1g2.2g10g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa293g147kcal2.1g32.2g0g1.5g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g68g216kcal0.7g52.7g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 451g154kcal13.8g22.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5454g2573kcal68.2g457.8g16.2g93.2g
Valittu annoskoko2727g1287kcal34.1g228.9g8.1g46.6g
Annoskoko puolitettuna1364g643kcal17.1g114.5g4.1g23.3g
Arvot/100g100g47kcal1.3g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384