Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 163g64kcal1.6g11.1g0.4g3g
Mustikka metsä- 42g19kcal0.2g2.7g0.3g1.4g
Vadelma 34g14kcal0.3g1.4g0.3g1.3g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa37g18kcal0.3g4g0g0.2g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g8.5g27kcal0.1g6.6g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 56g19kcal1.7g2.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana682g322kcal8.4g57.2g2.2g11.8g
Valittu annoskoko341g161kcal4.2g28.6g1.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna171g80kcal2.1g14.3g0.6g3g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384