Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 218g85kcal2.2g14.8g0.6g4g
Mustikka metsä- 56g25kcal0.3g3.6g0.3g1.9g
Vadelma 45g19kcal0.5g1.8g0.4g1.7g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa49g24kcal0.3g5.4g0g0.2g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g11g36kcal0.1g8.8g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 75g26kcal2.3g3.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana909g429kcal11.4g76.4g2.8g15.6g
Valittu annoskoko455g214kcal5.7g38.2g1.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna227g107kcal2.9g19.1g0.7g3.9g
Arvot/100g100g47kcal1.3g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384