Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 2397g934kcal24g162.7g6.2g43.9g
Mustikka metsä- 620g273kcal3.1g39.7g3.7g20.5g
Vadelma 496g204kcal5g20.3g4g18.3g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa537g269kcal3.8g59.1g0g2.7g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g124g397kcal1.2g96.7g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 826g283kcal25.3g41.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4719kcal124.8g839.6g29.4g170.8g
Valittu annoskoko5000g2359kcal62.4g419.8g14.7g85.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1180kcal31.2g209.9g7.4g42.7g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384