Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 254g99kcal2.5g17.3g0.7g4.7g
Mustikka metsä- 66g29kcal0.3g4.2g0.4g2.2g
Vadelma 53g22kcal0.5g2.2g0.4g1.9g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa57g29kcal0.4g6.3g0g0.3g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g13g42kcal0.1g10.3g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 88g30kcal2.7g4.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g500kcal13g89.4g3.2g18.2g
Valittu annoskoko530g250kcal6.5g44.7g1.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna265g125kcal3.3g22.4g0.8g4.6g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384