Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 27g11kcal0.3g1.8g0.1g0.5g
Mustikka metsä- 7g3.1kcal0g0.5g0g0.2g
Vadelma 5.6g2.3kcal0.1g0.2g0g0.2g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa6.1g3.1kcal0g0.7g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1.4g4.5kcal0g1.1g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 9g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g54kcal1.4g9.6g0.2g1.8g
Valittu annoskoko57g27kcal0.7g4.8g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna28g13kcal0.4g2.4g0.1g0.5g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.5g0.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384