Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 327g127kcal3.3g22.2g0.8g6g
Mustikka metsä- 85g37kcal0.4g5.4g0.5g2.8g
Vadelma 68g28kcal0.7g2.8g0.5g2.5g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa73g37kcal0.5g8.1g0g0.4g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g17g54kcal0.2g13.2g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 113g39kcal3.4g5.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1363g643kcal17g114.6g3.8g23.4g
Valittu annoskoko682g322kcal8.5g57.3g1.9g11.7g
Annoskoko puolitettuna341g161kcal4.3g28.7g1g5.9g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384