Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 3486g1359kcal34.9g236.7g9.1g63.8g
Mustikka metsä- 902g397kcal4.5g57.7g5.4g29.7g
Vadelma 721g296kcal7.2g29.6g5.8g26.7g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa781g391kcal5.5g85.9g0g3.9g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g180g577kcal1.8g140.6g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1202g412kcal36.8g60.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g6862kcal181.4g1221.2g43g248.2g
Valittu annoskoko7272g3431kcal90.7g610.6g21.5g124.1g
Annoskoko puolitettuna3636g1716kcal45.4g305.3g10.8g62.1g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384