Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 45g18kcal0.5g3.1g0.1g0.8g
Mustikka metsä- 12g5.2kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Vadelma 9g3.9kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa10g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g2.3g7.5kcal0g1.8g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 16g5.4kcal0.5g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g90kcal2.6g16g0.6g3.2g
Valittu annoskoko95g45kcal1.3g8g0.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna47g22kcal0.7g4g0.2g0.8g
Arvot/100g100g47kcal1.4g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384