Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 4640g1809kcal46.4g315.1g12.1g84.9g
Mustikka metsä- 1200g528kcal6g76.8g7.2g39.6g
Vadelma 960g395kcal9.6g39.4g7.7g35.5g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa1040g520kcal7.3g114.4g0g5.2g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g240g768kcal2.4g187.2g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1600g548kcal49g80g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19360g9135kcal241.4g1625.8g57.2g330.4g
Valittu annoskoko9680g4567kcal120.7g812.9g28.6g165.2g
Annoskoko puolitettuna4840g2284kcal60.4g406.5g14.3g82.6g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384