Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 4648g1812kcal46.5g315.6g12.1g85.1g
Mustikka metsä- 1202g529kcal6g76.9g7.2g39.7g
Vadelma 962g395kcal9.6g39.4g7.7g35.6g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa1042g521kcal7.3g114.6g0g5.2g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g240g769kcal2.4g187.5g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1603g549kcal49g80.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g9150kcal241.6g1628.2g57.2g331.2g
Valittu annoskoko9696g4575kcal120.8g814.1g28.6g165.6g
Annoskoko puolitettuna4848g2288kcal60.4g407.1g14.3g82.8g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384