Kasvisminestrone ohran ja peston kera
Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.
Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.
Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.
Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.
Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.
Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.
Tee tasaista tahnaa.
Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.
Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa
Sampo63