Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera
Hienonna sipuli ja porkkana.
Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.
Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.
Lisää tomaatti.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.
Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.
Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.
Sekoita ja anna jäähtyä.
Riko kananmunat joukkoon.
Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.
Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.
Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.
Anna asettua 5 minuuttia.
Ripottele päälle rucolaa.
Tarjoile kuumana tai kylmänä.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa
Sampo63