Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g400g100kcal5.2g16.8g0.8g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g300g1011kcal37.5g201.6g6g18g
Kananmuna kuorineen punnittu272g343kcal29.9g0.8g24.5g0g
Persilja60g7.2kcal0.8g0.7g0.1g4.8g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta50g229kcal20g0g16g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g100g25kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )15g135kcal0g0g15g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3794g5469kcal380.6g461.4g225.6g54g
Valittu annoskoko1897g2734kcal190.3g230.7g112.8g27g
Annoskoko puolitettuna949g1367kcal95.2g115.4g56.4g13.5g
Arvot/100g100g144kcal10g12.2g5.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401