Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g400g608kcal7.2g10.8g59.6g0g
Chili paprika punainen1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 196g59kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Kuha (Kela 1989), annos 100g406g394kcal76.3g0g9.3g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)200g60kcal2g12g0.4g2g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g10g88kcal0g0g10g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g15g5.6kcal0.8g0.7g0g0g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Katkarapu 200g137kcal28.9g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g2736kcal238.2g71g163.8g10.8g
Valittu annoskoko1450g1368kcal119.1g35.5g81.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna725g684kcal59.6g17.8g41g2.7g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513