Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 850g205kcal15.4g18.7g2.6g19.6g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g20g62kcal1.7g11.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2260g1094kcal45.6g92.8g48.4g47.6g
Valittu annoskoko1130g547kcal22.8g46.4g24.2g23.8g
Annoskoko puolitettuna565g274kcal11.4g23.2g12.1g11.9g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664