Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 375g132kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Hunaja 8.8g29kcal0g7.1g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 626g58kcal1.8g2.6g4.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2170g591kcal40g40.6g24g21.8g
Valittu annoskoko1085g296kcal20g20.3g12g10.9g
Annoskoko puolitettuna543g148kcal10g10.2g6g5.5g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266