Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 451g158kcal20.8g8.8g1.4g11.3g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Hunaja 11g35kcal0.1g8.5g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 751g70kcal2.2g3.1g5.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g710kcal48.2g48.8g29g26.2g
Valittu annoskoko1302g355kcal24.1g24.4g14.5g13.1g
Annoskoko puolitettuna651g178kcal12.1g12.2g7.3g6.6g
Arvot/100g100g27kcal1.9g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266