Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 526g184kcal24.3g10.2g1.6g13.1g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Hunaja 12g41kcal0.1g9.9g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 876g81kcal2.5g3.6g6.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3038g828kcal56.2g56.6g33.8g30.2g
Valittu annoskoko1519g414kcal28.1g28.3g16.9g15.1g
Annoskoko puolitettuna760g207kcal14.1g14.2g8.5g7.6g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266