Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 601g211kcal27.8g11.7g1.8g15g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Hunaja 14g46kcal0.1g11.3g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 1001g93kcal2.9g4.1g7.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3472g946kcal64.4g64.8g38.4g34.8g
Valittu annoskoko1736g473kcal32.2g32.4g19.2g17.4g
Annoskoko puolitettuna868g237kcal16.1g16.2g9.6g8.7g
Arvot/100g100g27kcal1.9g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266