Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 676g237kcal31.2g13.2g2g16.9g
Sipuli 124g38kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Hunaja 16g52kcal0.1g12.7g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 1126g105kcal3.3g4.6g8.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3906g1065kcal72.2g72.8g43.2g39.2g
Valittu annoskoko1953g532kcal36.1g36.4g21.6g19.6g
Annoskoko puolitettuna977g266kcal18.1g18.2g10.8g9.8g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266