Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Hunaja 1.8g5.8kcal0g1.4g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 125g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g118kcal8.2g8.2g4.8g4.4g
Valittu annoskoko217g59kcal4.1g4.1g2.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna109g30kcal2.1g2.1g1.2g1.1g
Arvot/100g100g27kcal1.9g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266