Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 751g263kcal34.7g14.6g2.3g18.8g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Hunaja 18g58kcal0.1g14.2g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 1251g116kcal3.6g5.1g9g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4340g1183kcal80.2g81g48.2g43.4g
Valittu annoskoko2170g592kcal40.1g40.5g24.1g21.7g
Annoskoko puolitettuna1085g296kcal20.1g20.3g12.1g10.9g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266