Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 901g316kcal41.6g17.6g2.7g22.5g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Hunaja 21g69kcal0.1g17g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 1502g139kcal4.4g6.2g10.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g1420kcal96.4g97.4g57.6g52.2g
Valittu annoskoko2604g710kcal48.2g48.7g28.8g26.1g
Annoskoko puolitettuna1302g355kcal24.1g24.4g14.4g13.1g
Arvot/100g100g27kcal1.9g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266