Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1051g369kcal48.6g20.5g3.2g26.3g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.3g0.4g3.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Hunaja 25g81kcal0.1g19.8g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 1752g163kcal5.1g7.2g12.6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6076g1656kcal112.4g113.6g67.4g61g
Valittu annoskoko3038g828kcal56.2g56.8g33.7g30.5g
Annoskoko puolitettuna1519g414kcal28.1g28.4g16.9g15.3g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266