Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1201g421kcal55.5g23.4g3.6g30g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Hunaja 28g93kcal0.1g22.7g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 2002g186kcal5.8g8.2g14.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6944g1893kcal128.4g129.8g76.8g69.4g
Valittu annoskoko3472g946kcal64.2g64.9g38.4g34.7g
Annoskoko puolitettuna1736g473kcal32.1g32.5g19.2g17.4g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266