Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1352g474kcal62.4g26.4g4.1g33.8g
Sipuli 248g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Hunaja 32g104kcal0.2g25.5g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 2253g209kcal6.5g9.2g16.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7812g2130kcal144.4g146g86.6g78.2g
Valittu annoskoko3906g1065kcal72.2g73g43.3g39.1g
Annoskoko puolitettuna1953g532kcal36.1g36.5g21.7g19.6g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266