Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Hunaja 3.5g12kcal0g2.8g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 250g23kcal0.7g1g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana867g236kcal15.8g16g9.8g8.8g
Valittu annoskoko434g118kcal7.9g8g4.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna217g59kcal4g4g2.5g2.2g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.8g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266