Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1502g527kcal69.4g29.3g4.5g37.5g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.6g4.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Hunaja 35g116kcal0.2g28.3g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 2503g232kcal7.3g10.3g18g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8680g2366kcal160.6g162.2g96.2g87g
Valittu annoskoko4340g1183kcal80.3g81.1g48.1g43.5g
Annoskoko puolitettuna2170g592kcal40.2g40.6g24.1g21.8g
Arvot/100g100g27kcal1.9g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266