Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1802g632kcal83.3g35.1g5.4g45.1g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.9g0.7g5.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Hunaja 42g139kcal0.2g34g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 3004g279kcal8.7g12.3g21.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10416g2839kcal192.6g194.6g115.4g104.4g
Valittu annoskoko5208g1420kcal96.3g97.3g57.7g52.2g
Annoskoko puolitettuna2604g710kcal48.2g48.7g28.9g26.1g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266