Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2102g737kcal97.1g41g6.3g52.6g
Sipuli 385g117kcal4.8g18.5g0.8g6.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Hunaja 49g162kcal0.2g39.6g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 3504g325kcal10.2g14.4g25.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12152g3313kcal224.6g227g134.6g122g
Valittu annoskoko6076g1656kcal112.3g113.5g67.3g61g
Annoskoko puolitettuna3038g828kcal56.2g56.8g33.7g30.5g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266