Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Hunaja 5.3g17kcal0g4.2g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 375g35kcal1.1g1.5g2.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g355kcal24g24.2g14.6g13g
Valittu annoskoko651g178kcal12g12.1g7.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna326g89kcal6g6.1g3.7g3.3g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266