Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2403g842kcal111g46.9g7.2g60.1g
Sipuli 441g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Hunaja 56g185kcal0.3g45.3g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 4005g372kcal11.6g16.4g28.8g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13888g3786kcal256.8g259.4g153.8g139.2g
Valittu annoskoko6944g1893kcal128.4g129.7g76.9g69.6g
Annoskoko puolitettuna3472g947kcal64.2g64.9g38.5g34.8g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266