Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2703g948kcal124.9g52.7g8.1g67.6g
Sipuli 496g150kcal6.2g23.8g1g8.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g406kcal0g0g45.1g0g
Hunaja 63g208kcal0.3g51g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 4505g418kcal13.1g18.5g32.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15624g4259kcal289g292g173.2g156.6g
Valittu annoskoko7812g2130kcal144.5g146g86.6g78.3g
Annoskoko puolitettuna3906g1065kcal72.3g73g43.3g39.2g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266