Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3004g1053kcal138.8g58.6g9g75.1g
Sipuli 551g167kcal6.9g26.4g1.1g9.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g451kcal0g0g50.1g0g
Hunaja 70g232kcal0.4g56.6g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 5006g465kcal14.5g20.5g36g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g4732kcal321.2g324.2g192.4g174g
Valittu annoskoko8680g2366kcal160.6g162.1g96.2g87g
Annoskoko puolitettuna4340g1183kcal80.3g81.1g48.1g43.5g
Arvot/100g100g27kcal1.9g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266