Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Härkäpapusalaatti

Voit käyttää myös kuivattuja härkäpapuja.

Liota niitä 8-10 h vedessä ja keitä 30 min runsaassa vedessä.

Huuhtele lopuksi kylmällä vedellä.

Sekoita pilkotut kasvikset ja muut ainekset.

Lorauta sekaan hieman oliiviöljyä.

Voit myös lisätä halutessasi mausteita, kuten suolaa, pippuria, rosmariinia jne.

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )6.3g57kcal0g0g6.3g0g
Purjosipuli17g3.2kcal0.3g0.4g0g0.4g
Kurkku, tuore33g3.3kcal0.2g0.5g0g0.2g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki19g13kcal2.5g0.4g0.1g0g
Hapankaali21g3.8kcal0.4g0.4g0.1g0.2g
Paprika, punainen18g4.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Härkäpapu, pakastettu, annos 100g100g80kcal7.9g10.7g0.6g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g328kcal23g26.4g14.4g15.4g
Valittu annoskoko214g164kcal11.5g13.2g7.2g7.7g
Annoskoko puolitettuna107g82kcal5.8g6.6g3.6g3.9g
Arvot/100g100g77kcal5.4g6.2g3.4g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41235