Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raaste

Tämä on aivan ihana ohje! Kokeilkaa ihmeessä.

Perustelu: Raaste säilyy näin pitkään hyvänä jääkaapissa ja sitä on helppo ottaa.

Sopii oikeastaan kaiken kanssa.

Ohje on tuolta kotikokkinetistä.

Teyan tekemä.

1 kg kaalia
1/2 kg porkkanaa
2-4 valkosipulia ( minä en laittanu)
1/2 dl öljyä
1 l vettä
1 dl hermesetasjauhetta
1/2-1 rkl suolaa
1 dl väkiviinaetikkaa

Raasta kaali ja porkkanat.

Lisää raasteeseen öljy.

Kiehauta vesi ja sekoita joukkoon sokeri, suola ja etikka ja ( puristettu ja silputtu valkosipuli)
Kaada kuuma liemi raasteeseen ja anna jäähtyä.

Säilytä jääkaapissa.

Suvianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 950g264kcal11.3g38.6g1.9g20g
Porkkana 450g147kcal2.8g25g0.9g11.5g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g1706kcal28.2g127.2g105.6g63g
Valittu annoskoko1450g853kcal14.1g63.6g52.8g31.5g
Annoskoko puolitettuna725g427kcal7.1g31.8g26.4g15.8g
Arvot/100g100g59kcal1g4.4g3.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41259