Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 20g29kcal0.7g6.3g0g0.1g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 150g206kcal33g0g8.1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g50g18kcal0.9g3.2g0.1g1.6g
Selleri, annos 50g20g2.8kcal0.2g0.6g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 30g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Paprika, punainen30g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g621kcal73.6g41.2g17.6g11.4g
Valittu annoskoko470g311kcal36.8g20.6g8.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna235g155kcal18.4g10.3g4.4g2.9g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612