Makaronimättö

Keitä makaroni, paista ja mausta jauheliha.

Sekoita keskenään.

Ketsuppia ja kermaviiliä päälle.

Kevyempää tulee jos kaataa jauhelihasta paistamisen jälkeen rasvan pois.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Aints
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)533g1488kcal96g0g122.7g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1067g1030kcal32.1g209g3.4g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g5036kcal256.2g418g252.2g21.2g
Valittu annoskoko1600g2518kcal128.1g209g126.1g10.6g
Annoskoko puolitettuna800g1259kcal64.1g104.5g63.1g5.3g
Arvot/100g100g157kcal8g13.1g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412625