Makaronimättö

Keitä makaroni, paista ja mausta jauheliha.

Sekoita keskenään.

Ketsuppia ja kermaviiliä päälle.

Kevyempää tulee jos kaataa jauhelihasta paistamisen jälkeen rasvan pois.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Aints
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)267g744kcal48g0g61.3g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 533g515kcal16.1g104.5g1.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g2518kcal128.2g209g126g10.6g
Valittu annoskoko800g1259kcal64.1g104.5g63g5.3g
Annoskoko puolitettuna400g630kcal32.1g52.3g31.5g2.7g
Arvot/100g100g157kcal8g13.1g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412625