Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Feta-lihapata

Keitä perunat kuorineen vedesä.

Tilkka öljyä pannulle ja kuullota sipuli ja paista sitten jauheliha.

Muserra joukkoon feta ja lihaliemikuutio ja valkosipuli.

Sekoita hyvin!
Hox! älä lisää suolaa!
Sekoittele sitten chili tomaattimurska ruokaan ja kaada uuni pannulle.

Laita perunat kuorineen viipaleina päälle ja paista 200 astetta 15-20 min.

Suvianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (keitetty kuorineen)88g60kcal1.3g12.9g0.2g0.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)93g32kcal0.9g6.4g0.5g1.3g
Paistijauheliha 10%100g170kcal20g0g10g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.8kcal0.3g0.2g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g50g55kcal9g1g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana706g665kcal63.8g43.6g25.6g4.6g
Valittu annoskoko353g332kcal31.9g21.8g12.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna177g166kcal16g10.9g6.4g1.2g
Arvot/100g100g94kcal9g6.2g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41356