Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g80g282kcal42.4g24.2g0.6g5.2g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g500g135kcal6.5g21g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1690g1083kcal102.4g102.2g23.6g13g
Valittu annoskoko845g542kcal51.2g51.1g11.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna423g271kcal25.6g25.6g5.9g3.3g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630