Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Possupata

Ruskea peruskastike veteen, johon floran ruokakerma.

Sitten possupaketit sekaan, kaadetaan kannelliseen pataan ja uuniin n.270 asteeseen muhimaan n. 45 min. Lopuksi maustetaan jos tarvis, ja voi vielä jäädä sammutettuun uuniin jälkilämmölle.

Flawe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Älä käytä Vesi, Kraanasta, Puhdasta (2dl)1000g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g250g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK600g1020kcal90g14.4g66g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g100g720kcal1g1g80g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g195g702kcal25.4g136.5g4.1g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4290g5184kcal237.8g326.4g320.2g17.4g
Valittu annoskoko2145g2592kcal118.9g163.2g160.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna1073g1296kcal59.5g81.6g80.1g4.4g
Arvot/100g100g121kcal5.5g7.6g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41377