Se kevyempi lasagne
Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.
Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.
Hauduta 20 min. ja tarkista maku.
Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.
Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.
Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.
Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.
Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.
Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.
Toista tätä kunnes värkit loppuu.
Päällimmäisenä on juustokastike.
Uuniin 200 asteeseen n. 1h.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa
Katjossu