Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow95g349kcal13.3g67.5g2.9g2.9g
Kesäkurpitsa700g119kcal2.8g17.5g4.2g4.9g
Tomaattimurska, 1 prk400g107kcal2.4g21.2g0.8g5.6g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g12g1.9kcal0g0.3g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g100g150kcal18g0g9g0g
Broilerijauheliha, annos 100g400g428kcal92.4g0g40g0g
Maizena maissitärkkelys20g70kcal0.2g17.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g2901kcal297.2g313.8g115.6g36.6g
Valittu annoskoko2360g1451kcal148.6g156.9g57.8g18.3g
Annoskoko puolitettuna1180g725kcal74.3g78.5g28.9g9.2g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057