Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Gluteeniton vuokaleipä

1. Laita uuni 200 asteelle.

2. Sekoita jauhot, pellavansiemenet, cashewpähkinät ja ruokasooda kulhossa.

2. Lisää rasvaton piimä tai rasvaton jogurtti ja puolukkahillo.

2. Voitele ja jauhota puolentoista litran leipävuoka ja kaada siihen taikina.

3. Ripottele halutessasi pellavansiemeniä taikinan pinnalle.

4. Paista uunin alaosassa noin 60 min.
5. Ota leipä vuoasta ja anna jäähtyä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Vilkkumiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Teff-jauho (Oriola), annos 60g700g2247kcal69.3g445.2g21g54.6g
Pellavansiemen kokonainen 65g329kcal12.9g0.7g27.2g17.2g
Cashewpähkinä 90g517kcal18g16.9g41.7g3.2g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g10g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Piimä, rasvaton (Valio)400g128kcal13.2g18g0g0g
Puolukkahillo 115g158kcal0.2g37.6g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2770g6757kcal227.2g1036.8g180.2g152.4g
Valittu annoskoko1385g3378kcal113.6g518.4g90.1g76.2g
Annoskoko puolitettuna693g1689kcal56.8g259.2g45.1g38.1g
Arvot/100g100g244kcal8.2g37.4g6.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416141