Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa30g5.1kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Lanttu 180g52kcal1.8g8.3g0.5g3.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Punajuuri 200g77kcal2g13.8g0.4g5g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g11g28kcal0.7g0.9g2.3g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g100g150kcal18g0g9g0g
Maizena maissitärkkelys60g210kcal0.5g52.2g0g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2162g1153kcal50g173.6g25.6g25.2g
Valittu annoskoko1081g576kcal25g86.8g12.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna541g288kcal12.5g43.4g6.4g6.3g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162